Риболовен туризъм

Обичате ли риболова?

Добре дошли в комплекс „Белият дом"!

Комплексът е разположен в непосредствена близост до стената на  язовир „Жребчево". Местността е много красива, а при излет с лодка дъхът Ви спира пред прелестите на Средна гора. Язовирът има много ръкави с удобни  места за риболов от бряг. Чудесно място е също за ловене на дънна.

Жребчево е щедър на доста едри екземпляри.  Дава  бяла риба,  около 20-килограмови шарани,  сомове, които могат да стигнат до 50 килограма, костури  и др .

„Белият дом" Ви дава шанс да се запознаете както с местни рибари, така и с известни имена в българския риболов, с които ще имате възможност да седнете на питие и сладка раздумка за „най-голямата риба", хитрините в риболова, новостите в риболовното оборудване, много смях и „наздраве".

Независимо дали сте начинаещ или експерт, с радост ще споделя с Вас риболовния си опит.

Поискайте и ще организираме риболовен излет специално за Вас.  Ще осигурим   всичко необходимо за улов на риба, включително  най-новото  риболовно оборудване  - лодка,  въдици,  макари, както и прясна, и жива, стръв. Ще се радвам да съм Ваш гид.

Доведете семействата и приятелите си - комплексът предлага нужните удобства и развлечения за малки и големи. Може да направите незабравима разходка с лодка в язовира - жените и децата са във възторг от преживяването.  

Ще останете доволни!

 

Краси Върхара

Back to Top